Odpalované těsto 04.04.2020

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek kurzu: 04. 04. 2020 - 9:00
Konec kurzu: 04. 04. 2020 - 17:00
Jazyk: Čj (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 6 000 Kč

Informace o kurzu:

Jedinečný jednodenní praktický kurz s demonstračními elementy na téma Odpalované těsto a krémy.

Nespornou výhodou tohoto těsta je, že do něj nepřijde cukr, proto ho můžete plnit jak nasladko, tak naslano. Záleží, nač máte chuť.

Na kurzu se naučíte:

  • New York-brest – červený rybíz, arašídy a praliné
  • YUZU chou-choux – japonský citrus yuzu a vanilka
  • Eclair au chocolat – čokoláda a kakaové boby
  • Větrník – cremé patissieré a slaný karamel

 

Na kurzu dostanete:
  • Welcome drink
  • Receptury pro přípravu dezertů
  • Suroviny pro přípravu dezertů
  • Certifikát z daného kurzu
  • Krabičku s ochutnávkou dezertů
  • Rady a tipy od Vladyslava
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR, dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.