Petit gateau 08.02.-09.02.2020

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek kurzu: 08. 02. 2020 - 9:00
Konec kurzu: 09. 02. 2020 - 17:00
Jazyk: Čj (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 8 000 Kč

Informace o kurzu:

Masterclass s demonstračními a praktickými elementy

Dvoudenní kurz o trendových monoporcích PETIT GATEAU.

 

  • Plaisir – mučenka, lískový ořech a praliné
  • Cheesecake d´origine – philadelphia, černý rybíz a malina
  • Bomba SNACK-TIME sandwich – yuzu, gianduja a lískový ořech
  • Baba au Ispahan – malina, růže a litchi
  • Medovick – cremé fraiche, slaný karamel a pohankový med
  • Gold finger – blond čokoláda, meruňky a tonka

 

Na kurzu dostanete:
  • Welcome drink
  • Receptury pro přípravu dezertů
  • Suroviny pro přípravu dezertů
  • Certifikát z daného kurzu
  • Krabičku s ochutnávkou dezertů
  • Rady a tipy od Vladyslava
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR, dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.