Petit gateau 16.05.-17.05.2020

Vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek: 16. 05. 2020 - 9:00
Konec: 17. 05. 2020 - 17:00
Jazyk: Čj (Překlad: Ne )
Typ: Začátečníci
Cena: 8 000 Kč

Informace:

Masterclass s demonstračními a praktickými elementy

Dvoudenní kurz o trendových monoporcích PETIT GATEAU.

 

  • Medovick (dulcey de leche, pohankový med a sůl)
  • Mount Sněžka (mák, švestka a skořice)
  • IKA (jasmínový čaj, yuzu, pistácie a hruška)
  • Noir SNACK-TIME sandwich (višeň, maraschino, hořká čokoláda a badyán)
  • Baba au Carribic (ananas, vanilka a rum)
  • Multi-brownie (pekanový ořech a hořká čokoláda)
  • Cheesecake d’origine (philadelphia, pomeranč, citron a mandarinka)

 

Na kurzu dostanete:
  • Welcome drink
  • Receptury pro přípravu dezertů
  • Suroviny pro přípravu dezertů
  • Certifikát z daného kurzu
  • Krabičku s ochutnávkou dezertů
  • Rady a tipy od Vladyslava
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení

Vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR, dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.