Petit gateau 12. – 13. 10. 2019

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek kurzu: 12. 10. 2019 - 10:00
Konec kurzu: 13. 10. 2019 - 17:00
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 8 000 Kč

Informace o kurzu:

Praktický kurz pro začátečníky i profesionály

pro max. 8 účastníků

  • Plaisir (passion fruit, milk chocolate, hazelnut, tonka beans)
  • Seasonal Cheesecake sandwich
  • Gold finger (blond chocolate, almond, apricot, tonka beans)
  • Chocolate snack time (dark chocolate, spices, cherry/maraschino)
  • Honey cake (salted caramel, honey, cremé fraiché)
  • Vanilla birds milk (vanilla, cream, soufflé)
  • Baba au eté (strawberry/raspberry, yuzu, basil)
  • Pavlova Mont Black (black currant, chestnut, mascarpone)
Na kurzu dostanete:
  • Receptury pro přípravu dezertů
  • Suroviny pro přípravu dezertů
  • Certifikát z daného kurzu
  • Krabičku s ochutnávkou dezertů
  • Rady a tipy od Vladyslava
  • Welcome drink
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení
  • Zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry.

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR, dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.