Základy francouzské cukrařiny pro pokročilé 18.3.2019

Vede: Cukrářský tým Ivety Fabešové
Začátek: 18. 03. 2019 - 15:30
Konec: 18. 03. 2019 - 18:30
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ: Pro děti - Školní dny
Cena: 1 500 Kč

Informace:

Max. 8 dětí

Patří k Vašim snům stát se skutečným cukrářem? Připravili jsme pro Vás další úroveň francouzské cukrařiny pro pokročilé. Děti od 12 do 15 let mají šanci!

Provedeme Vás světem správného cukráře. Ukážeme si spoustu profesionálních rad a typů, které se Vám budou zaručeně hodit. Sami si vyzkoušíte techniku přípravy křehkých těst, správně vyšlehaný Mering, zdobení citronové tartaletky, plnění Carachoux a mnoho dalšího.

Tak přijďte

Na kurzu dostanete

  • receptury
  • suroviny na přípravu dezertu
  • krabičku na své výtvory
  • drobné občerstvení
  • každému dítěti zapůjčíme rondon, zástěru a čepici (je možné také celý set koupit)

Vede: Cukrářský tým Ivety Fabešové

Cukrářský tým Ivety Fabešové se na Vás těší. Všichni prošli školením Ivety Fabešové, takže jsou opravdoví mistři na sladké dezerty a pečivo.
Zaregistrovat se