Verrine 13. 08. 2019

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek kurzu: 13. 08. 2019 - 16:30
Konec kurzu: 13. 08. 2019 - 19:30
Jazyk: -ČJ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace o kurzu:

Verrine, elegantní dezert který skvěle chutná ale i vypadá, veden pastry chef Vladyslav Ryasnyym.

Verrine Bali – s jasmínovou rýží, mango, kokos a banánové bruleé
Verrine William – s hruškou, beurre noisette a mléčná čokoláda 40 %
Verrine Noir – s višní, hořká čokoláda 70 %, kakaové a tonkové boby
Verrine Rapsberry Cream – jahoda, vanilka a smetana

Na kurzu dostanete:
  • Recepturu pro přípravu dortů
  • Suroviny pro přípravu dortů
  • Rady a tipy od Vladyslava
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení
  • Krabičku s ochutnávkou dezertů
  • Zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry.

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR, dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.