Vladislav Panchenko

Kurz vede: Vladislav Panchenko
Začátek kurzu: 23. 07. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 25. 07. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ/ČJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 18 000 Kč

Informace o kurzu:

3- denní praktický kurz zaměřený na čokoládové draže.

Program:

Panning:

  • Pearls Marble Sensation
  • 100% Pistachio
  • Wheat-caramel
  • Tropical pearls
  • Citrus-caramel
  • Crunchy hazelnut-caramel
  • Vanilla-pecan
  • Peanut-caramel
  • Almond-cocoa
  • Lemon-marzipan
  • Popcorn-caramel

Confiserie:

  • White chocolate nougat
  • Passion fruit nougat
  • Soft caramel with hazelnut
  • Soft passion fruit caramel
  • Pear-yuzu pate de fruit
  • Cherry pate de fruit
  • Marshmallow with chocolate
  • Raspberry marshmallow
  • Muesli rocks
  • Milk rocks

 

 

Kurz vede: Vladislav Panchenko

Vladislav Panchenko, má 23 let a je cukrář z Kazachstánu se zkušenostmi více než 7 let, v současné době žije a pracuje v Moskvě. Po třech letech práce ve slavných restauracích v Kazachstánu se rozhodl jít do Francie do jedné z nejlepších cukrářských škol na světě - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie (ENSP). Úspěšně absolvoval kurz „Moderní francouzská cukrářství“ pod vedením slavného šéfkuchaře Richarda Hawkeho. Následně trénoval s mistrem světa 2009 Cukrář Marc Riviere. Současně  studoval francouzštinu, aby mohl číst knihy Pečivo v originálu a komunikovat s Velkými kuchaři ve stejném jazyce a naučit se všechny nuance obtížného řemesla. Poté, co se vrátil domů, pracoval rok a půl jako cukrář. Pak se přestěhoval do Moskvy a zastával pozici šéfkuchaře v centru ČOKOLÁDOVÉ AKADEMIE v Moskvě, v současné době je po celém světě 20 akademií, které zaměstnávají více než 40 kuchařů, pracoval v akademii 2,5 roku a v červnu 2018 opustil společnost. Nyní vyvíjí nové koláče, čokolády a moderní dezerty.