Vánoční speciál – Bûche de Nöel 20.12.2019

Vede: Karolína Svobodová
Začátek: 20. 12. 2019 - 16:30
Konec: 20. 12. 2019 - 19:30
Jazyk: Čj (Překlad: Ne )
Typ: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace:

Pokud milujete Francii, nenechte si tento kurz ujít. Připravíme klasický francouzský vánoční dezert Bûche de Nöel. Naučíte připravovat lehkou, nadýchanou pěnu s výraznou čokoládovou chutí, ze které vytvoříte čokoládový dortík jako z pařížské cukrárny.
Co se na kurzu naučíte:
  • Jak správně připravit Bûche de Nöel
  • Jak správně vyšlehat čokoládovou pěnu (mousse)
  • Jak s mousse pracovat při výrobě dortu
Na kurzu dostanete:
  • Recepturu pro přípravu Bûche de Nöel
  • Suroviny pro přípravu Bûche de Nöel
  • Certifikát z daného kurzu
  • Krabičku s Vaším dortem
  • Welcome drink
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení
  • Zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry

 

Vede: Karolína Svobodová

Karolína se od svých 18 let věnovala pečení narozeninových dortů. Práce jí natolik bavila, že si ve 20 letech udělala rekvalifikační cukrářský kurz. Ten Karolíně pomohl najít práci na pozici cukrářky, kde se věnovala převážně zakázkové výrobě dortů. Díky získaným zkušenostem začala pracovat v cukrárně IF Café. Zde se svým týmem připravuje dezerty pro všechny kavárny. Karolína se také účastní všech kurzů pro profesionály, kde je pravou rukou šéf cukrářů.