Základy francouzské cukrařiny 26. 08. 2019

Kurz vede: Karolína Svobodová
Začátek kurzu: 26. 08. 2019 - 16:30
Konec kurzu: 26. 08. 2019 - 19:30
Jazyk: -ČJ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace o kurzu:

Praktický kurz
Tento praktický kurz z Vás udělá francouzské mistry. Naučíte se několik základních druhů francouzských dezertů jakými jsou například křehké tartaletky s lahodným citronovým krémem neboli Tarte au citron, dezert Paris-Brest z odpalovaného těsta, Eclair a vyhlášený dezert Ivety Fabešové Carachoux. Pokud Vás láká proniknout do kouzel této cukrářské kultury, neváhejte.
Co se na kurzu naučíte:
  • jak připravit jednotlivá těsta
  • jak správně těsta péct
  • jak připravit krémy do Tarte au citron, Carachoux, eclair a Paris-Brest
Na kurzu dostanete:
  • recepty na přípravu těst
  • certifikát z daného kurzu
  • suroviny na přípravu těst
  • krabičku na Vaše výtvory
  • rady a tipy od Ivety Fabešové
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry

Kurz vede: Karolína Svobodová

Karolína se od svých 18 let věnovala pečení narozeninových dortů. Práce jí natolik bavila, že si ve 20 letech udělala rekvalifikační cukrářský kurz. Ten Karolíně pomohl najít práci na pozici cukrářky, kde se věnovala převážně zakázkové výrobě dortů. Díky získaným zkušenostem začala pracovat v cukrárně IF Café. Zde se svým týmem připravuje dezerty pro všechny kavárny. Karolína se také účastní všech kurzů pro profesionály, kde je pravou rukou šéf cukrářů.