Základy francouzské cukrařiny 26. 9. 2020

Vede: IPPA Cafe
Začátek: 26. 09. 2020 - 16:30
Konec: 26. 09. 2020 - 19:30
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace:

Tento praktický kurz z Vás udělá francouzské mistry. Naučíte se několik základních druhů francouzských dezertů jakými jsou například křehké tartaletky s lahodným citronovým krémem neboli Tarte au citron, dezert Paris-Brest z odpalovaného těsta, Éclair a vyhlášený dezert Ivety Fabešové Carachoux. Pokud Vás láká proniknout do kouzel této cukrářské kultury, neváhejte.
Co se na kurzu naučíte:
  • jak připravit jednotlivá těsta
  • jak správně těsta péct
  • jak připravit krémy do Tarte au citron, Carachoux, Éclair a Paris-Brest
Na kurzu dostanete:
  • recepty na přípravu těst
  • certifikát z daného kurzu
  • suroviny na přípravu těst
  • krabičku na Vaše výtvory
  • rady a tipy od Ivety Fabešové
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry

Vede: IPPA Cafe

Zaregistrovat se