Vede:
IPPA Cafe
Začátek:
08. 09. 2020 - 16:30
Konec:
08. 09. 2020 - 19:30
Jazyk:
ČJ (Překlad:
Ne
)
Typ:
Začátečníci
Cena:
5 500 Kč
Informace:
Tento praktický kurz z Vás udělá francouzské mistry. Naučíte se několik základních druhů francouzských dezertů jakými jsou například křehké tartaletky s lahodným citronovým krémem neboli Tarte au citron, dezert Paris-Brest z odpalovaného těsta, Éclair a vyhlášený dezert Ivety Fabešové Carachoux. Pokud Vás láká proniknout do kouzel této cukrářské kultury, neváhejte.
Co se na kurzu naučíte:
- jak připravit jednotlivá těsta
- jak správně těsta péct
- jak připravit krémy do Tarte au citron, Carachoux, Éclair a Paris-Brest
Na kurzu dostanete:
- recepty na přípravu těst
- certifikát z daného kurzu
- suroviny na přípravu těst
- krabičku na Vaše výtvory
- rady a tipy od Ivety Fabešové
- welcome drink
- pitný režim po celou dobu kurzu
- drobné občerstvení
- zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry
Vede: IPPA Cafe
Zaregistrovat se