Ze života IPPA 22. 9. 2020

Vede: Iveta Fabešová
Začátek: 22. 09. 2020 - 16:30
Konec: 22. 09. 2020 - 19:30
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace:

Tento praktický kurz z Vás udělá cukrářské mistry. Naučíte se dezerty světoznámých cukrářů, jako je například Amaury Guichon, Antonio Bachour nebo Karim Bourgi. Na kurzu Ze života IPPA si pod vedením Ivety Fabešové vyzkoušíte, jak tito cukřáři vytváří své známé dezerty Růži, Cheesecake a Paris Brest.

Co se na kurzu naučíte:
  • jak vytvořit dezerty Růži, Cheesecake a Paris Brest
Na kurzu dostanete:
  • recepty na přípravu dezertů
  • certifikát z daného kurzu
  • suroviny na přípravu dezertů
  • krabičku na Vaše výtvory
  • rady a tipy od Ivety Fabešové
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry

 

Vede: Iveta Fabešová

Po účasti v soutěži Master Chef "Na nože" si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně tedy postavili prosklenou výrobu, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.
Zaregistrovat se