Kurzy pro profesionály

“Neustálé vzdělávání Vás dělá mistrem ve svém oboru.”

Do srdce Evropy se nám podařilo přivést ty nejlepší ve svém oboru. Díky naší akademii máte možnost podívat se přímo pod ruce těm nejlepším. Jedničky v oboru, které Vám díky jejich Masterclass předají své zkušenosti a nauči vás část ze svého řemesla. Ať už Vás zajímá čokoláda, cukrařina, nebo zmrzlina. Vyberte si některou z níže uvedených lekcí, nebo se přihlaste online.

Vítejte v IPPA! V nejlepší cukrářské akademii v nejkrásnějším městě Evropy.

 

• kurzy probíhají volnou formou “demonstrace”   • zaměříme se na dokonalé zvládnutí techniky

• v průběhu kurzu můžete pokládat otázky  • profesionální překladatel

každý účastník obdrží certifikát • malé občerstvení včetně nápojů

 

Antonio Bachour

Antonio Bachour započal svoji kariéru v Portoriku a poté se přestěhoval do Miami, kde pracoval jako cukrářský manažer v podniku Talula. Později pracoval v podnicích Devito South Beach a Scarpetta v Miami a v New Yorku, potom pomáhal otevřít W South Beach. Zanedlouho nato převzal vedení cukrářské sekce v Trump SoHo a jeho restauracích. Vydal tři kuchařky a i nadále cestuje po celé zemi, kde pořádá workshopy a přednáší na konferencích. V současné době je cukrářským manažerem v St. Regis Bal Harbour Resort a je majitelem Bachour Bakery + Bistro.
Vypsané termíny:

Vladislav Panchenko

Vladislav Panchenko je 23letý cukrář z Kazachstánu s více než 7 lety zkušeností, v současné době žije a pracuje v Moskvě. Po třech letech práce ve slavných restauracích v Kazachstánu se rozhodl jít do Francie do jedné z nejlepších cukrářských škol na světě - École Nationale Supérieure de Pâtisserie (ENSP). Úspěšně absolvoval kurz „Moderní francouzské cukrářství“ pod vedením slavného šéfkuchaře Richarda Hawkeho. Následně trénoval s mistrem světa 2009 cukrářem Marcem Riviere. Současně studoval francouzštinu, aby mohl číst cukrářské knihy v originálu a komunikovat se slavnými kuchaři ve stejném jazyce a naučit se všechny nuance obtížného řemesla. Poté, co se vrátil domů, pracoval rok a půl jako cukrář. Pak se přestěhoval do Moskvy a po dobu 2,5 let zastával pozici šéfkuchaře v centru ČOKOLÁDOVÉ AKADEMIE v Moskvě (v současné době je po celém světě 20 akademií, které zaměstnávají více než 40 kuchařů). V červnu 2018 Akademii opustil a nyní vyvíjí nové zákusky, čokolády a moderní dezerty.
Vypsané termíny:

Jimmy Mornet

V roce 2013 vyhrál titul Evropského šampiona v cukrařině. Aby dotáhl své výrobky k dokonalosti, inspiruje se Jimmy kontrastem barev, chutí a textur. Klasické francouzské cukrářství obohacuje o moderní prvky, klade důraz na chuť a estetiku. Má smysl pro detail, snaží se objevovat něco nového a vždy překvapit. Kvalita výrobku musí být dokonalá. Vyniká svou skvělou technikou a kreativitou.
Vypsané termíny:

Joakim Prat

Joakimův příběh je působivý. Narodil se a vyrostl poblíž Biarritz, v Baskicku v jihozápadní Francii. Zamiloval se do cukrářského světa ve věku 15 let a ve věku 29 let byl již vedoucím šéfcukrářem 9 michelinových hvězd. Před zahájením svého projektu Maitre Choux se stal hlavním cukrářem v restauraci The Greenhouse v Londýně. Jeho první pracovní místo v Londýně bylo v L'Atelier de Joel Robuchon, kde dva roky pracoval jako šéfcukrář. Předtím pracoval ve Španělsku jako šéfcukrář v restauraci Can Fabes, stejně jako v Sauc a v restauraci Hofmann v Barceloně. Kromě toho musíme zmínit, že Joakim získal zlatou medaili za britský Nejlepší dezert roku 2014 a byl oceněn jako Vycházející talent Velké Británie na britském Světovém poháru cukrářů 2013, obojí v Londýně. Docela impozantní životopis pro takového mladého muže!
Vypsané termíny:

David Vidal

David studoval na Maltě na Institutu studií cestovního ruchu a i po ukončení studií se vzdělával u několika skvělých učitelů. Poté se rozhodl stát se šéfkuchařem. Jeho první láskou byla středomořská a sicilská kuchyně. Vytváření úžasných jídel s jemným olivovým olejem a čerstvou bazalkou bylo jeho parketou. Jeho vzdělání a hledání zaměstnání ho dovedly do Londýna, kde si vylepšil své dovednosti v kuchyni v hotelech a restauracích po celé Evropě. Na jednom z těchto míst se setkal se svou budoucí ženou, šéfkuchařkou z velmi chladného, ale krásného Švédska. Jak to tak bývá, v jejím rodném městě je známý hotel s vynikající kuchyní a tam se s Davidem usadili.
Vypsané termíny:

Johan Martin

Johan Martin začal svou kariéru v Paříži v Maison Debieux, poté pracoval spolu s legendárním šéfem Stéphanem Glacier, MOF Patissier jako cukrářský konzultant. V roce 2006 byl asistentem vítězného francouzského týmu na světovém poháru ve Phoenixu, o rok později se umístil na 2.místě na soutěži "Artistic Sugar" v Lyonu. V roce 2012 Martin vydal svou první cukrářskou knihu "Top Dessert" a v roce 2013 získal stříbrnou medaili v kategorii výrobků z cukru a dezertů, když soutěžil o místo ve francouzském výběrovém týmu. Ve Francii pracoval v řadě prestižních obchodů s čokoládou a dodnes vyučuje v Bellouet Conseil v Paříži, zatímco pokračuje v cestě po celém světě s workshopy a demonstračními kurzy.  
Vypsané termíny:

Frank Haasnoot

Frank Haasnoot je holandský cukrářský mistr s 23 lety praxe v oblasti výroby čokoládových a cukrářských výrobků. Během své kariéry pracoval v různých podnicích jako například La Tulipe Desserts v New Yorku, Creme de la Creme a Dobla v Holandsku. V roce 2011 získal titul na světovém mistrovství ve výrobě čokoládových dezertů. Frank také pracoval v zahraničí pro The Victorian v Kuvajtu, hotel Mandarin Oriental na Tchaj-wanu a hotel Peninsula v Hong Kongu. V polovině roku 2017 se Frank rozhodl vrátit se zpět do Evropy a začít novou kariéru na volné noze.
Vypsané termíny: