Kurzy pro profesionály

“Neustálé vzdělávání Vás dělá mistrem ve svém oboru.”

Do srdce Evropy se nám podařilo přivést ty nejlepší ve svém oboru. Díky naší akademii máte možnost podívat se přímo pod ruce těm nejlepším. Jedničky v oboru, které Vám díky jejich Masterclass předají své zkušenosti a nauči vás část ze svého řemesla. Ať už Vás zajímá čokoláda, cukrařina, nebo zmrzlina. Vyberte si některou z níže uvedených lekcí, nebo se přihlaste online.

Vítejte v IPPA! V nejlepší cukrářské akademii v nejkrásnějším městě Evropy.

 

• kurzy probíhají volnou formou “demonstrace”   • zaměříme se na dokonalé zvládnutí techniky

• v průběhu kurzu můžete pokládat otázky  • profesionální překladatel

každý účastník obdrží certifikát • malé občerstvení včetně nápojů

 

Amaury Guichon

Jeden z nejvlivnějších talentů mezinárodní cukrářské scény. Amaury Guichon hledá ve své práci překvapení a originalitu. Kvalita a technická dokonalost jeho dezertů a cukroví mu přinesly chválu stovek tisíců followerů na sociálních sítích. Kromě toho, že provozuje cukrárny, jako jsou slavné Victor et Hugo (Paříž), Lenotre (Cannes) a Jean Philippe Patisserie (Las Vegas), získal během své kariéry titul nejlepšího nováčka ve Francii. V současné době působí jako soukromý poradce.

Jordi Bordas

Jordi Bordas je šéfkuchař, který revolucionuje pekárenské pole. Poté, co se v roce 2011 stal mistrem světa v cukrárně v Sirha - Lyon, začal Jordi Bordas vyvíjet nové recepty. Tato intenzivní práce ho vedla k představení B · Concept, jeho vlastní metody k vytvoření zdravějších, lehčích a chutnějších receptů od barcelonského gastronomického fóra v Barceloně v roce 2014. V roce 2015 otevřel v Viladecanech cukrárnu, prostor věnovaný výzkumu a vývoji nových pekařských výrobků, stejně jako výuku studentů a profesionálů z cukrářských výrobků. Díky své vášni a inovativnímu pohledu vyvinul společně se společností Soft-Euro software B Pro, který byl navržen tak, aby efektivně spravoval recepty a pracovní postupy. V současné době Jordi cestuje po celém světě jako celosvětový velvyslanec společnosti Felchlin, která vyrábí čokoládu, a společnosti Ravifruit, která vyrábí ovocné pyré. V kursech a ukázkách, které dává, se účastníci naučí používat tyto vysoce kvalitní přísady pomocí metody B · Concept.  
Vypsané termíny:

Antonio Bachour

Antonio Bachour započal svoji kariéru v Portoriku a poté se přestěhoval do Miami, kde pracoval jako cukrářský manažer v podniku Talula. Později pracoval v podnicích Devito South Beach a Scarpetta v Miami a v New Yorku, potom pomáhal otevřít W South Beach. Zanedlouho nato převzal vedení cukrářské sekce v Trump SoHo a jeho restauracích. Vydal tři kuchařky a i nadále cestuje po celé zemi, kde pořádá workshopy a přednáší na konferencích. V současné době je cukrářským manažerem v St. Regis Bal Harbour Resort a je majitelem Bachour Bakery + Bistro.
Vypsané termíny:

Leonardo Di Carlo

Leonardo je průkopníkem vědecké výroby cukrářských výrobků, šéfkuchařem, který posunul pojetí cukrářských výrobků na míle daleko od tradičních receptů. Získal mnoho cen – 3. místo v Lyonu v roce 2001 na Coupe du Monde a skvělou první cenu udělovanou novináři za nejlepší čokoládový dort. V roce 2002 získal první místo v evropském poháru a v roce 2004 obsadil prestižní první místo na mistrovství světa v Rimini.
Vypsané termíny:

Jimmy Mornet

V roce 2013 vyhrál titul Evropského šampiona v cukrařině. Aby dotáhl své výrobky k dokonalosti, inspiruje se Jimmy kontrastem barev, chutí a textur. Klasické francouzské cukrářství obohacuje o moderní prvky, klade důraz na chuť a estetiku. Má smysl pro detail, snaží se objevovat něco nového a vždy překvapit. Kvalita výrobku musí být dokonalá. Vyniká svou skvělou technikou a kreativitou.
Vypsané termíny:

Joakim Prat

Joakimův příběh je působivý. Narodil se a vyrostl poblíž Biarritz, v Baskicku v jihozápadní Francii. Zamiloval se do cukrářského světa ve věku 15 let a ve věku 29 let byl již vedoucím šéfcukrářem 9 michelinových hvězd. Před zahájením svého projektu Maitre Choux se stal hlavním cukrářem v restauraci The Greenhouse v Londýně. Jeho první pracovní místo v Londýně bylo v L'Atelier de Joel Robuchon, kde dva roky pracoval jako šéfcukrář. Předtím pracoval ve Španělsku jako šéfcukrář v restauraci  Can Fabes, stejně jako v Sauc a v restauraci Hofmann v Barceloně. Kromě toho musíme zmínit, že Joakim získal zlatou medaili za britský Nejlepší dezert roku 2014 a byl oceněn jako britský vzestupný talent na britském cukrovcovém světovém poháru 2013, obojí v Londýně. Docela impozantní životopis pro takového mladého muže!
Vypsané termíny:

David Vidal

David studoval na Maltě na Institutu studií cestovního ruchu a později byl vyučen několika skvělými učiteli. Poté se rozhodl být šéf kuchařem. Jeho první láska byla středomořská a sicilská kuchyně. Vychutnání úžasných jídel s jemným olivovým olejem a čerstvou bazalkou bylo jeho turné. Jeho vzdělání a hledání zaměstnání vedly do Londýna, kde si vylepšil své dovednosti v kuchyni v hotelech a restauracích po celé Evropě. Na jednom z těchto míst se setkal s jeho budoucí ženou a šéfkuchařkou z velmi chladného, ale krásného Švédska. Jak se to stalo, ve jejím rodném městě je známý hotel s vynikající kuchyní a tam se s Davidem usadili.
Vypsané termíny:

Johan Martin

Johan Martin začal svou kariéru v Paříži v Maison Debieux, poté pracoval spolu s legendárním šéfem Stéphane Glacier, MOF Patissiere jako poradce na pečivo. V roce 2006 byl asistentem vítězného francouzského týmu světového poháru ve Phoenixu, o rok později byl účastníkem soutěže umělecký cukr v Coupe du Monde. V roce 2012 Martin vydal svou první cukrářskou knihu "Top Dessert" a v roce 2013 získal stříbrnou medaili v kategorii cukru a dezertů, když soutěžil o místo ve francouzském výběrovém týmu. Ve Francii pracoval v řadě prestižních obchodů s čokoládou a dodnes vyučuje v Bellouet Conseil v Paříži, zatímco pokračuje v cestě po celém světě s workshopy a demonstračními kurzy.  
Vypsané termíny:

Frank Haasnoot

Frank Haasnoot je holandský cukrářský mistr s 23 lety praxe v oblasti výroby čokoládových a cukrářských výrobků. Během své kariéry pracoval v různých podnicích jako například La Tulipe Desserts v New Yorku, Creme de la Creme a Dobla v Holandsku. V roce 2011 získal titul na světovém mistrovství ve výrobě čokoládových dezertů. Frank také pracoval v zahraničí pro The Victorian v Kuvajtu, hotel Mandarin Oriental na Tchaj-wanu a hotel Peninsula v Hong Kongu. V polovině roku 2017 se Frank rozhodl vrátit zpět do Evropy a začít novou kariéru na volné noze.
Vypsané termíny: