Andrey Kanakin

Ze svých 32 let života strávil Andrey 18 let v oboru gastronomie. Začal v kuchyni a pracoval 6 let v různých restauracích v Moskvě, poté konvertoval k cukrařině. Jednoho dne se mu ale otevřel svět čokolády a je tomu již 11 let, co se jí věnuje. Cukrařinu a čokoládu studoval u nejlepších světových cukrářů a to ho velmi posunulo. Během této doby realizoval mnoho různých nápadů, naučil se mnoho rozličných technik, a to vše mu pomohlo dosáhnout na přední příčky v ruských a také v mezinárodních soutěžích. Byl zvolen nejlepším ruským chocolatier roku 2015 a v tomtéž roce vyhrál zlatou medaili na ruské soutěži světových mistrů čokolády. Dále také získal zlatou medaili v ruském výběru na Mistrovství  světa cukrařiny v roce 2019. Neustále přemýšlí o nových nápadech a hledá inspiraci všude kolem sebe, s jiným úhlem pohledu, a to mu pomáhá vytvářet unikátní dezerty. V roce 2016 otevřel svou vlastní cukrářskou školu, kde sdílí své znalosti a zkušenosti. Také založil svoji značku čokolády a nyní ji rozvíjí v Rusku.

Vypsané termíny

Galerie