Daniel Alvarez

Daniel Alvarez je cukrář, pekař a výrobce čokolády, pocházející ze čtvrté generace rodiny pekařů z města Murcia. Během své kariéry spolupracoval se známými španělskými a evropskými šéfcukráři. Umístil se na čtvrtém místě v “Les Croquembouches” v Paříži v roce 1998 a na druhém místě v Mejor Maestro Pastelero de España (Nejlepší mistr cukrář Španělska) v roce 1999 a 2000. Vyhrál zlatou medaili na Euroamerickém cukrářském šampionátu v roce 2000 a 2001 a byl členem španělského týmu na Mistrovství světa zmrzliny v roce 2005 a 2007. Vydal svoji vlastní knihu “Sladká oddanost. Současný pohled na řemeslné pekařství.” Momentálně je majitelem cukrárny Dalua Catering v Elche v Alicante a profesor v Chocolate Academy ve Španělsku a v Mexiku. Kromě toho je od roku 2016 součástí exluzivní světové asociace šéfcukrářů Relais Desserts a ambasador Cacao Barry.

Vypsané termíny

Galerie