Gianluca Aresu

Gianluca pochází z rodiny s dlouhou cukrářskou tradicí, jeho otec založil Pasticceria Piemontese v Cagliari. Nebylo tedy žádným překvapením, že si Gianluca vybral ke studiu střední školu kulinářských umění a rozhodl se pro kariéru šéfcukráře, která mu přinesla i mnohé mezinárodní zkušenosti vedle těch nejlepších šéfkuchařů a šéfcukrářů světa, působících ve Spojených státech a Jižní Americe.

Šéfcukrář a Maître chocolatier, specializovaný v uměleckém zpracování čokolády, Gianluca je rovněž majitelem historické Pasticceria Piemontese a Originis, značky, která má pod sebou cukrárnu a tzv. risto-pub, obě taktéž v Cagliari. V roce 2014 založil v Cagliari prestižní mezinárodní školu “Italian Chef Cooking School”, ve které působí jako hlavní lektor cukrařiny. Publikoval také několik knih, pravidelně přispívá svými články do různých italských cukrářských časopisů a vede velmi úspěšné cukrářské televizní show v italské televizi.

Vypsané kurzy