Guillaume Mabilleau

Guillaume Mabilleau objevil svou vášeň pro cukrařinu náhodou, ve věku 15 let během letní stáže v malé cukrářské výrobě nedaleko La Rochelle. Cukrařina se perfektně hodí k jeho jemné a vyvážené povaze, k jeho přesnosti a pečlivosti – vlastnostem, které neustále zušlechťuje. V roce 2011, ve věku pouhých 28 let, získal prestižní titul MOF (Meilleur Ouvrier de France). Kromě výuky na několika vybraných školách ve světě je Guillaume Mabilleau především úspěšným podnikatelem. V roce 2012 založil společně se svým kolegou a kamarádem Jean-Baptiste Robinem společnost “Nuances Gourmandes” v La Rochelle. Po počáteční všeobecně zaměřené výrobě se Guillaume a Jean-Baptiste rozhodli zaměřit se výhradně na výrobu makronek, které zasílají rozličným zákazníkům po celém světě. Guillaumovy cukrářské výrobky jsou výsledkem nepřetržitého zdokonalování a zjednodušování pravidel a technik, s cílem zpřístupnit je všem. Právě proto Guillaume Mabilleau představuje skutečný zdroj inspirace pro ty, kteří si tento obor zvolili jako svoji profesi.

Vypsané termíny

Guillaume Mabilleau

Profesionálové
12. 05. 2020 - 14. 05. 2020

Galerie