Iveta Fabešová

Po účasti v soutěži Master Chef “Na nože” si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně tedy postavili prosklenou výrobu, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.

Vypsané kurzy

Mousse au chocolate 01. 08. 2019

Začátečníci
01. 08. 2019

Základy francouzské cukrařiny 27. 08. 2019

Začátečníci
27. 08. 2019

Francouzské macarons 17. 12. 2019

Začátečníci
17. 12. 2019

Mousse au chocolat 12. 12. 2019

Začátečníci
12. 12. 2019

Francouzské macarons 12. 9. 2019

Začátečníci
12. 09. 2019

Francouzské macarons 10. 10. 2019

Začátečníci
10. 10. 2019

Základy francouzské cukrařiny 5. 12. 2019

Začátečníci
05. 12. 2019

Francouzské macarons 21. 11. 2019

Začátečníci
21. 11. 2019

Mousse au chocolat 17. 10. 2019

Začátečníci
17. 10. 2019

Základy francouzské cukrařiny 19. 9. 2019

Začátečníci
19. 09. 2019