Iveta Fabešová

Po účasti v soutěži Master Chef “Na nože” si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně tedy postavili prosklenou výrobu, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.

Vypsané kurzy

Francouzské macarons 04.02.2020

Začátečníci
04. 02. 2020

Francouzské macarons 07.01.2020

Začátečníci
07. 01. 2020

Labuť a Vejce 20.12.2019

Začátečníci
20. 12. 2019

French Pastry Basics 16.12.2019

Začátečníci
16. 12. 2019

Jablko a Mandarinka 20.11.2019

Začátečníci
20. 11. 2019

Francouzské macarons 17. 12. 2019

Začátečníci
17. 12. 2019

Základy francouzské cukrařiny 14. 11. 2019

Začátečníci
14. 11. 2019

Základy francouzské cukrařiny 5. 12. 2019

Začátečníci
05. 12. 2019

Francouzské macarons 21. 11. 2019

Začátečníci
21. 11. 2019