Joakim Prat

Joakimův příběh je působivý. Narodil se a vyrostl poblíž Biarritz, v Baskicku v jihozápadní Francii. Zamiloval se do cukrářského světa ve věku 15 let a ve věku 29 let byl již vedoucím šéfcukrářem 9 michelinových hvězd. Před zahájením svého projektu Maitre Choux se stal hlavním cukrářem v restauraci The Greenhouse v Londýně. Jeho první pracovní místo v Londýně bylo v L’Atelier de Joel Robuchon, kde dva roky pracoval jako šéfcukrář. Předtím pracoval ve Španělsku jako šéfcukrář v restauraci Can Fabes, stejně jako v Sauc a v restauraci Hofmann v Barceloně.

Kromě toho musíme zmínit, že Joakim získal zlatou medaili za britský Nejlepší dezert roku 2014 a byl oceněn jako Vycházející talent Velké Británie na britském Světovém poháru cukrářů 2013, obojí v Londýně. Docela impozantní životopis pro takového mladého muže!

Vypsané termíny

Joakim Prat II.

Profesionálové
25. 05. 2020 - 27. 05. 2020

Joakim Prat I.

Profesionálové
21. 05. 2020 - 23. 05. 2020

Galerie