Jordi Bordas

Jordi Bordas je šéfkuchař, který revolucionuje pekárenské pole. Poté, co se v roce 2011 stal mistrem světa v cukrárně v Sirha – Lyon, začal Jordi Bordas vyvíjet nové recepty. Tato intenzivní práce ho vedla k představení B · Concept, jeho vlastní metody k vytvoření zdravějších, lehčích a chutnějších receptů od barcelonského gastronomického fóra v Barceloně v roce 2014. V roce 2015 otevřel v Viladecanech cukrárnu, prostor věnovaný výzkumu a vývoji nových pekařských výrobků, stejně jako výuku studentů a profesionálů z cukrářských výrobků. Díky své vášni a inovativnímu pohledu vyvinul společně se společností Soft-Euro software B Pro, který byl navržen tak, aby efektivně spravoval recepty a pracovní postupy. V současné době Jordi cestuje po celém světě jako celosvětový velvyslanec společnosti Felchlin, která vyrábí čokoládu, a společnosti Ravifruit, která vyrábí ovocné pyré. V kursech a ukázkách, které dává, se účastníci naučí používat tyto vysoce kvalitní přísady pomocí metody B · Concept.

 

Vypsané kurzy

Jordi Bordas

Profesionálové
04. 06. 2019 - 07. 06. 2019