Miquel Guarro

Se zapálením do obchodu studoval na Pastry Guild School v Barceloně a zároveň pracoval v Targarona Pastry Shop a později v Bubó, pekárně v Barceloně. Měl to štěstí strávit jednu krátkou, ale zato intenzivní sezonu v týmu prestižní Pastry Frank Fresson v Metz. Po dobu tří let byl šéfcukrářem v michelinské restauraci Dos Cielos v Barceloně, kde začal s hledáním své vlastní cesty světem cukrařiny.

Miquel Guarro je vítězem nejmladší Lluís Santapau Trophy v historii, ocenění, které je známo jako Best Master Chocolatero 2013. Kromě toho také vyhrál zlatý pohár v soutěži čokoládových figur na Gremi de Barcelona. Pracuje rovněž jako člen poroty v televizní soutěži ‘Bake off’, kde hledá nejlepší amatérské pekaře z celé země. V roce 2019 začal nové dobrodružství jako pastry director v prestižní Hofmann School v Barceloně, kde je zodpovědný za koordinaci provozu a tvorbu nových produktů v rámci celé skupiny.

Vypsané kurzy

Miquel Guarro

Profesionálové
03. 03. 2020 - 05. 03. 2020