Vladislav Panchenko

Vladislav Panchenko je 23letý cukrář z Kazachstánu s více než 7 lety zkušeností, v současné době žije a pracuje v Moskvě. Po třech letech práce ve slavných restauracích v Kazachstánu se rozhodl jít do Francie do jedné z nejlepších cukrářských škol na světě – École Nationale Supérieure de Pâtisserie (ENSP). Úspěšně absolvoval kurz „Moderní francouzské cukrářství“ pod vedením slavného šéfkuchaře Richarda Hawkeho. Následně trénoval s mistrem světa 2009 cukrářem Marcem Riviere. Současně studoval francouzštinu, aby mohl číst cukrářské knihy v originálu a komunikovat se slavnými kuchaři ve stejném jazyce a naučit se všechny nuance obtížného řemesla. Poté, co se vrátil domů, pracoval rok a půl jako cukrář. Pak se přestěhoval do Moskvy a po dobu 2,5 let zastával pozici šéfkuchaře v centru ČOKOLÁDOVÉ AKADEMIE v Moskvě (v současné době je po celém světě 20 akademií, které zaměstnávají více než 40 kuchařů). V červnu 2018 Akademii opustil a nyní vyvíjí nové zákusky, čokolády a moderní dezerty.

Vypsané kurzy